Een nieuwe website laten maken? Waar begin je? En wie is er geschikt voor wat jij nodig hebt? De kans is enorm dat je achteraf opgescheept zit met een website die niet doet wat jij ervan verwacht. Zo vaak spreek ik ondernemers die toch niet tevreden zijn over hun webdesigner of websitebouwer. Of ik zie ondernemingen die hun nieuwe website trots presenteren, waarbij ik denk: “Had nou hieraan gedacht, had dat nu anders gedaan.”

Zo zonde omdat je dan investeringen hebt gedaan die niet opleveren wat je verdient.

 

-Zoals je ziet is deze pagina nu nog niet klaar. Zo werkt het met websites, voor je het weet is de tijd om en ben je niet op tijd klaar. Zo ook met deze pagina. Daarom is het dus noodzakelijk om iemand in te schakelen met kennis, kunde én het netwerk om alles te regelen. Met je, voor je en vooral alles wat jij niet kunt of wilt doen uit handen te nemen. Dat is jouw websiteregisseur. Dat is Optimus Online. En die is drukker met klanten dan met zijn eigen website. Beter voor jou, maar daarom is deze pagina nog niet af.-

MAAR WAAROM STAAT DIE PAGINA ONLINE DAN?

Omdat je moet. Op een gegeven moment althans. Er zijn wat afspraken waardoor de pagina er in ieder geval moet staan. En uiteindelijk gaat dit ook wel goed komen. Net zoals jouw website, want daar gaat het om.

Dus: website laten maken en geen idee waar je moet beginnen? Neem contact op. Daar maak ik graag tijd voor.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan