Op zoek naar een tekstschrijver in Arnhem? Dan moet je niet bij mij zijn. Tenzij je gaat voor een tekstschrijver die jou verder gaat helpen in de zoekmachines en bezoekers aanzet tot actie. En het daarbij helemaal niet uitmaakt of ik in Arnhem zit of niet. Want ja, een tekstschrijver hoeft niet om de hoek te zitten. Toch? Mooi, laat me dan vertellen waar ik jou mee help.

Geen standaard tekstschrijver

Gelijk maar duidelijkheid, ik zit dus niet in Arnhem (maar Apeldoorn -waar ik woon- is gelukkig heel dichtbij ;-) ) en ben ook geen standaard tekstschrijver. Ik ben namelijk gespecialiseerd in webteksten. Ik schrijf dus enkel teksten voor websites. Hier heb ik trainingen voor gevolgd en certificaten voor behaald. Mijn kennis en kunde ligt op het gebied van:

  • Webteksten, die schrijf je namelijk anders dan de meeste teksten voor print
  • SEO, of zoekmachine-optimalisatie. Per slot van rekening ben ik zelf ook vindbaar. Maar vergeet de certificaten en resultaten van mijn klanten niet.
  • Beïnvloeden, maar wel op ethische manier. Om je klanten aan te zetten tot actie, veelal het doel waarvoor ze naar je website komen.

Meer weten? Ik kom graag kennismaken om te kijken hoe ik jou kan helpen aan meer omzet. Want dat wil je uiteindelijk toch?

SEO-tekstschrijver Nathan Veenstra voor jouw bedrijf in Arnhem

Tekstschrijver Arnhem? Tekstschrijver overal!

Tja. Eigenlijk maakt het dus niet uit waar ik zit. Het gaat erom dat ik jou kan helpen met de content van je website. Want dat is wat ik doe. Ik ben gespecialiseerd in webteksten, SEO-teksten zo je wilt. Voor betere vindbaarheid van je website zit je bij mij goed. Per slot van rekening vond je me ook op “tekstschrijver Arnhem” ;-) . Zoek je een tekstschrijver voor brochures, interviews of persberichten? Dan raad ik je graag een andere tekstschrijver aan. Bel me gerust voor advies. Mijn hulp inschakelen voor je website? Dan wil je vast meer weten over mijn werk.

Of je nu in Arnhem zit, of in Den Helder of Maastricht, dankzij internet is dat geen enkel probleem meer. Communicatie kan persoonlijker door bijvoorbeeld Hangouts of Skype. Toch liever persoonlijk contact? Kom ik toch naar je toe. Arnhem is niet zo ver weg hoor.

Ik kom graag naar je toe

Ik kom graag naar je toe. Onder één voorwaarde: dat je ook echt gebrand bent op resultaat halen uit je website. En dat je mij daar dus voor wilt inzetten. Dat kan met teksten, maar ook door mij in te zetten voor zoekmachine-optimalisatie in het algemeen en voor conversie-optimalisatie. Iets voor jou? Maak dan nu een afspraak.

26 tekstschrijvers in Arnhem

In Arnhem zijn meer dan 25 tekstschrijvers volgens de telefoongids, niet al die tekstschrijvers staan zelf hoog in Google. Sterker nog: je hebt mij als tekstschrijver gevonden, omdat ik wel in Google sta. Je zocht op “tekstschrijver Arnhem” en vond mij. Omdat ik weet hoe ik hoog in Google kom op relevante zoektermen. Dat wil jij toch ook bereiken? Ik bewijs dat je daar geen tekstschrijver uit Arnhem zelf voor nodig hebt.

Werken aan omzet uit je website

Teksten horen de bezoeker aan te spreken, niet de zoekmachines. Teksten voor jou moeten dat ook doen. We werken aan goede teksten om je bezoekers aan te zetten tot actie. En uiteraard houd ik dan rekening met de vindbaarheid van je website. Meer omzet uit je website, met sterke webteksten die jou vindbaar maken en bezoekers daarna aanzetten tot actie. Dat is toch wat je wilt? Je ziet hoe ik dat doe. Spreekt je dat aan? Neem dan nu contact op.