Ik mag mij ‘SEO-deskundig‘ noemen, al sinds september 2012. Dat is nog vóór de start van Letterzaken. Sinds september 2015 mag ik naast het logo ‘tekstschrijver – SEO-deskundig‘ ook ‘Webontwikkelaar – SEO-deskundig‘ op mijn website zetten. Maar: ik bouw beslist geen websites! Waarom dan toch dat logo?

Training SEO voor webontwikkelaars

Op vrijdag 4 september 2015 volgde ik de zogenaamde ‘koptraining’ SEO voor webontwikkelaars bij SEOguru. In deze training deed ik de noodzakelijke kennis op voor het vervolg: de opleiding tot SEO-specialist. Om deze opleiding te volgen word je geacht zowel de kennis voor tekstschrijvers als voor webontwikkelaars te hebben. Dat maakt mij dus geen webbouwer of webdesigner.

Ik bouw dus geen websites

Hoewel er op het logo staat ‘Webontwikkelaar – SEO deskundig’, bouw ik beslist geen websites. Er zijn heel goede webbouwers, waar ik je graag naar verwijs op basis van wat jouw wensen zijn. Ik focus me op content en SEO, het maken van goede websites is een specialisme die ik graag overlaat aan anderen. Advies over je website of over de keuze voor een webbouwer geef ik graag, daarvoor neem je gewoon contact met me op.