Haal meer uit Yoast SEO

(en andere SEO-plugins)

in 5 video's

Wendy brockx

KMWE

Al tijden was ik op zoek naar iemand die me kon helpen om de Yoast plugin op makkelijke wijze uit te leggen. Nathan heeft veel kennis over SEO. Door zijn manier van vertellen, wordt je al enthousiast. 

Nathan Veenstra

SEO-specialist

5 VIDEO'S MET HANDIGE TIPS OVER YOAST SEO

+ bonus hulpmiddel

In 5 video's krijg je inzicht in hoe Yoast SEO werkt, wat de belangrijkste functies zijn van de plugin en welke functies je mogelijk niet eens kent.

Wat doet een SEO-plugin nu eigenlijk echt? 

Weet je wel wat zo'n SEO-plugin nu echt doet? Grote kans dat je de functionaliteiten in Yoast SEO onderschat. Oh en dat geldt ook voor andere SEO-plugins.

Rode en oranje bolletjes? Geen probleem

Iedereen ervaart frustratie over de rode en oranje bolletjes. Snap jij ook niet waarom je pagina met groene bolletjes niet in de top 10 van Google staat? Na deze video's weet je meer.

Je haalt na deze 5 video's meer uit Yoast SEO

Omdat je na deze 5 video's meer inzicht hebt in wat een SEO-plugin en vooral Yoast SEO doet, haal je meer uit je plugin. Een paar video's zorgen voor veel minder ergernis. Lekker toch?

Over Nathan Veenstra

Iedereen kan zelf SEO doen. Als je de basis maar snapt. Een SEO-plugin is handig, als je maar weet hoe het werkt. Daar weet ik alles van. Sinds ik in 2012 als SEO-tekstschrijver begon, heb ik mij verder ontwikkeld in de wereld van zoekmachine-optimalisatie. In die jaren heb ik ook gezien waarom veel mensen Yoast SEO-plugin totaal verkeerd begrijpen.


Dat ligt niet aan de gebruiker, dat ligt aan de plugin. Die kan namelijk meer dan je denkt en is er niet alleen voor SEO. Om je daar meer inzicht in te geven en mee te helpen heb ik deze 5 gratis video's voor je gemaakt. 


Je leert in deze 5 video's dingen die je nog niet wist over Yoast SEO, schrijf je in en ontdek het zelf.

Verspil geen tijd, schrijf je nu in voor de Yoast SEO videoserie

Optimus Online