BASISTRAINING SEO: ZELF HOGER IN GOOGLE

Daar zit je dan. Je website staat online en je hebt je stinkende best gedaan op teksten en vindbaarheid. Maar er komt geen klant binnen. Een paar bezoekers omdat je wat op sociale media plaatst, wat vrienden, maar je krijgt geen bezoekers via Google.

Tijd om aan jouw vindbaarheid te werken

Is jouw website niet te vinden in Google, staat je concurrent wel hoog in Google? Levert je website je geen omzet op? Sta je helemaal klaar om te investeren in betere vindbaarheid in de zoekmachines, maar heb je geen duizenden euro’s om een specialist in te huren?

Krijg klanten binnen op de automatische piloot

Zou het niet lekker zijn om gewoon aanvragen binnen te krijgen, zonder dat je daar al te veel moeite voor hoeft te doen? Gewoon elke week aanvragen in je inbox, omdat je zo goed vindbaar bent. Klanten binnenkrijgen op de automatische piloot.

SEO basistraining Letterzaken door Nathan Veenstra

Iedere week spreek ik ondernemers die worstelen met hun vindbaarheid in Google en die maar geen omzet halen uit hun website. En dan geven ze weer een bedrag uit aan Google Ads, want dan krijgen ze tenminste nog wat bezoekers op hun webpagina’s. Terwijl ze met SEO niet afhankelijk zijn van telkens advertentiebudget uitgeven.

Daarom heb ik de Basistraining SEO ontwikkeld. Met deze training heb jij alles in huis om zelf SEO toe te passen op jouw website.

Je krijgt in 1 dag uitleg over zoekmachine-optimalisatie en hoe het jou meer bezoekers en meer omzet gaat opleveren.

Na deze training:

weet je op welke zoektermen jouw potentiële klanten zoeken

snap je hoe je deze zoektermen gebruikt om jouw webpagina’s hoger in Google te krijgen

begrijp je de basis van zoekmachine-optimalisatie, hoe Google werkt en hoe jij daar toekomstgericht mee omgaat

weet je hoe jouw concurrenten hun posities in Google voor elkaar krijgen, om ze daarop te kunnen verslaan

weet je zelfs waar jij jouw concurrenten op kunt verslaan

We gaan onder andere aan de slag met:

  • Zoektermenonderzoek, inclusief het interpreteren van de resultaten
  • Webpagina’s analyseren, zodat je weet wat er verbeterd kan worden
  • Wat je zoal kunt veranderen aan je pagina’s om de vindbaarheid te verbeteren

Zo haal je meer bezoekers naar je website, die je uiteindelijk meer omzet opleveren.

Ik geef je een mix van theorie en praktijk, waarmee je echt de basis legt voor je kennis van SEO. We gaan praktisch aan de slag met werkwijzen die ik in de loop der jaren heb ontwikkeld en er is tijd voor jouw specifieke vragen.

Alle kennis mee naar huis en een certificaat

Na de training ontvang je van mij alle sheets die we hebben behandeld per mail en daarbij een certificaat van deelname. Heb je nog vragen achteraf, dan mag je mij die ook na de basistraining SEO nog stellen.

Deze training scoort een dikke 8+ bij Springest.

Voor wie is deze training?

Deze SEO-training is met name geschikt voor iedereen die zelf met SEO van een website bezig is of aan de slag wil, zoals:

  • Zelfstandig ondernemers (freelancers, eenmanszaken, ZP’ers) die online beter gevonden willen worden
  • Medewerkers van bedrijven tot 50 medewerkers die (mede-)verantwoordelijk zijn voor online marketing in hun bedrijf
  • Marketingmedewerkers die geen of weinig kennis hebben van zoekmachine-optimalisatie en daar meer over willen weten

Herken jij jezelf hierin? Dan is dit de training voor jou. Je gaat naar huis met de kennis die jij nodig hebt. Schrijf je daarom nu in.

Klanten beoordelen de Basistraining SEO van Letterzaken met 8,6/10Gebaseerd op 5 ervaringen.

Het niveau van de training sloot goed aan bij de deelnemers. Door de kleine groep was alles goed te volgen. Er was veel persoonlijke aandacht en onderling overleg mogelijk. De locatie en voorzieningen waren ook prima geregeld. Kortom, erg tevreden en nu zelf aan de slag met de stof.

Over de trainer

Hoi, ik ben Nathan Veenstra van Letterzaken en ik geef de basistraining SEO. Je kunt me kennen van vele artikelen die je in Google vindt, of van mijn gastblogs op imu.nl. Daarnaast ben ik lid van het SEO-panel van FrankWatching. Sinds 2012 ben ik bezig met SEO, volg ik zelf regelmatig trainingen en doe ik kennis op door zoekmachine-optimalisatie te doen voor diverse klanten.

Ik ging van buffelen op een zolderkamertje voor een hongerloontje naar iedere week zonder moeite aanvragen in mijn inbox. Daardoor hoef ik nauwelijks meer acquisitie te doen, de klanten komen naar mij toe. Met mijn SEO-trainingen wil ik dat anderen ook leren.

De kennis en ervaring die ik sinds de start van Letterzaken heb opgedaan heb ik omgezet in deze Basistraining SEO. Hiermee wil ik het vaak toch te schimmige wereldje van de zoekmachine-optimalisatie transparanter maken.

Je leert hoe je zelf je SEO op orde brengt en -als je het niet zelf wilt uitvoeren- wat nu de zin en onzin is in de wereld van zoekmachine-optimalisatie. Zo voorkom je dat je met de verkeerde partij in zee gaat en laat je je niks wijsmaken door degene die jouw SEO uitvoert.

Jouw trainer: Nathan Veenstra.

Veelgestelde vragen

Is dit wel een training voor mij?

Wanneer je twijfelt of deze training iets voor jou is, neem dan even contact op met mij om het te bespreken. Je kunt me direct bellen of een mail sturen met daarin een aantal momenten waarop ik jou kan bellen en dan bel ik jou terug.

Ik vind de training te duur

Tja, wat is duur. Wanneer je een SEO-specialist eenmalig inschakelt, ben je al gauw eenzelfde bedrag of zelfs meer kwijt als wat je voor deze training betaalt. En wat levert het jou op wanneer je 1 of 2 klanten per maand via je website krijgt straks?

Ik kan niet op de eerstvolgende datum

Geen probleem. De Basistraining SEO vindt meerdere keren per jaar plaats. Schrijf je in om op de hoogte te blijven en je krijgt een mailtje wanneer er een nieuwe training gepland is.

Wat als de training mij tegenvalt?

Wanneer je denkt dat deze training niet aan jouw kennisbehoefte voldoet, kun je het best contact opnemen om dit met mij door te spreken. Volg je de Basistraining SEO omdat je denkt dat deze training is wat je zoekt en valt het toch tegen? Dan krijg je gewoon je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Wat je moet weten

Datum: in 2021 weer

Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Locatie: Apeldoorn, Utrecht of Amersfoort (wat past jou?)

Kosten: € 695,00

Inclusief: lunch en cursusmateriaal + 1-op-1 online vragensessie na de training (NIEUW)

Het aantal deelnemers is minimaal 4, maximaal 6. Bij minder dan 4 deelnemers wordt de training verplaatst, vanaf 7 deelnemers wordt er een wachtlijst opgesteld op basis van first come, first served.

Deze training niet mislopen? Schrijf je nu in.