SEO-tekstschrijver

Pakkende, passende teksten schrijven voor je website. Dat is nog niet zo makkelijk. Ik weet er alles van, zelfs ik heb er nog weleens moeite mee. Dat komt ook omdat ik rekening houd met allerlei zaken. Als SEO-tekstschrijver ben ik continu overwegingen aan het maken. Zorgen voor een tekst die loopt, vindbaar is en jou wat oplevert. Maar ik kan die tijd eraan besteden, het is mijn vak. Jij bent toch liever bezig met jouw vak en jouw bedrijf in plaats van uren te zwoegen op een paar regels tekst?

Laat mij je helpen

Stop met jezelf kastijden, steek je kostbare tijd in waar jij goed in bent. Doe ik waar ik goed in ben. Ik heb er per slot van rekening de certificaten voor (klik die leuke afbeeldingen onderaan maar eens aan). En mijn klanten zeggen er ook nog wel eens iets leuks over. Ik vind het trouwens nog leuk ook. Gek hè? Eens babbelen?

*Het kennismakingsgesprek is gratis en verplicht je tot niets

SEO-tekstschrijver Nathan Veenstra - Letterzaken

En die andere SEO-tekstschrijvers dan?

Ik weet het, er zijn andere tekstschrijvers die ook webteksten schrijven, SEO beheersen, enzovoorts. Zoek eens op wat termen die ermee te maken hebben. Kijk eens wie er op die zoektermen op de eerste pagina van Google komen. En niet alleen “SEO-tekstschrijver” hè? Onderzoek hoe goed vindbaar ze zijn en gebruik meerdere bronnen (en onderzoek dus meerdere zoektermen). Grote kans dat je mij ook tegenkomt. Waarschijnlijk zelfs meerdere keren. Dat zegt wel wat. Maar wat vooral belangrijk is, is hoe ik me onderscheid. En dat is als volgt:

  • ik combineer prettig leesbare teksten met de juiste vorm voor jouw doelgroep
  • ik weet hoe ik mezelf vindbaar maak, dus dat kan ik voor jou ook
  • ik focus niet alleen op vindbaarheid, maar ook op conversie

Iets voor jou? Als je zelf geen tijd of zin hebt om te schrijven, laat het aan mij over.

Doe jezelf een lol

Maak het jezelf niet moeilijk. Ook omdat je er later toch achter komt dat die teksten niet werken. Niet omdat jij niet kan schrijven, daar kan ik niet over oordelen. Nee, omdat ik weet hoe ik de woorden voor jou kan laten werken. Niet enkel SEO-technisch, maar ook op het gebied van conversie: je bezoekers aanzetten tot actie, zodat ze niet voor niks op je website zijn beland. Je betaalt niet voor niks. Sterker: jij hoeft niet te zwoegen op die teksten, dat laat je lekker aan mij over. En ik zorg voor de SEO-elementen en denk ook nog aan de conversie. Je betaalt dus voor teksten met resultaat. Meer weten? Ik bespreek het geheel vrijblijvend met je.

*Het kennismakingsgesprek is gratis en verplicht je tot niets