Na de oprichting van Invent4U waren we op zoek naar passende websiteteksten. Teksten die helder uitleggen wat Invent4U doet en die op internet de juiste mensen weten te bereiken. Na een korte briefing en een lijstje met steekwoorden is Nathan aan het schrijven gegaan. We kregen korte en lekker lezende teksten terug. Na een kleine revisieronde werden nieuwe wensen keurig doorgevoerd. De teksten omschrijven het ‘concept’ Invent4U perfect en passen bij de stijl die wij willen uitstralen.

“Over SEO wordt een hoop onzin beweerd. Bij Letterzaken leer je hoe het écht zit en wat je kunt doen om hoger te komen in de Google zoekresultaten. Nathan legt het je geduldig en helder uit. En als je het niet begrijpt, vertelt hij het nog eens. En bij mij daarna zelfs nóg een keer :)”

Ik ervaar Nathan als een vakman. Niet alleen heeft hij mijn persoonlijke stijl verwoord in passende teksten op mijn website, ook besteedt hij veel aandacht aan het traject daarna: de vindbaarheid van mijn site en mogelijkheden om hoger in de ranking te komen. Wat zeer prettig werkt, is dat we communiceren via Google Hangouts. Geen reistijd dus, maar wel persoonlijk contact waardoor we met weinig tijd, resultaat boeken

Nathan heeft voor Administratiekantoor Oosterkamp Finance twee SEO-teksten geschreven. De twee zoektermen werden redelijk goed gevonden alleen nog niet op pagina 1 van Google. Nathan heeft regelmatig contact onderhouden en tips gegeven om hoger in Google te komen met deze teksten. Na wat aanpassingen op de website sta ik nu met deze zoektermen op positie 1 en 3. Geweldig resultaat!

Nathan bedankt voor je betrokkenheid en inzet.

Begin dit jaar ben ik met Nathan Veenstra van Letterzaken via de SMC-055 in aanraking gekomen met hem en zijn bedrijf. We hebben koffie gedronken en bijgepraat over op mijn verzoek over zijn kennis met betrekking tot SEO en voornamelijk op het gebied van Google+
Na een korte inventarisatie zijn wij tot een opdracht gekomen dat Nathan voor mij en mijn bedrijf de pagina zou aanpassen en updaten. Dit heeft hij voor mij perfect gedaan, iets waar ik geen tijd voor had kon hij in een paar dagen regelen zodat mijn bedrijf qua vindbaarheid op google weer helemaal up to date is ! Bedankt Nathan

Nathan heeft een pagina herschreven voor mijn website waardoor ik meer omzet behaal. Wie wil dat nou niet? Ik heb een beautysalon en Nathan heeft eens kritisch gekeken naar de pagina gezichtsbehandelingen. Sinds de nieuwe tekst erop staat, worden de gezichtsbehandelingen meer geboekt. Zou iemand eerst alleen komen voor bijvoorbeeld epileren of harsen dan wordt nu de behandeling sneller uitgebreid met een gezichtsbehandeling wat mij natuurlijk weer meer oplevert. Helemaal blij mee. Bedankt Nathan!

Ik krijg met enige regelmaat mensen die via de site met hele concrete aanvragen komen die ook tot opdrachten leiden.
Ik heb nu weer een zeer kansrijk project voor een veranda voor een nieuwe klant die via “houtbewerking apeldoorn” bij me is gekomen. dus hierbij speelt de vindbaarheid via Google een grote rol.
Bedankt voor je bijdrage hieraan.