Wat breng ik voor jou mee?

Ik ga hier natuurlijk niet mijn hele doopceel lichten, maar het is mijns inziens wel van belang om te weten wat ik zoal heb gedaan. Mijn opgedane kennis en ervaring zet ik namelijk in ten gunste van jou. Maar wat zijn dan die kennis en ervaring? En vooral: wat heb jij eraan?

Ik heb meer dan 20 jaar verkoopervaring. Geen keiharde verkoop waarbij mensen iets door de strot gedouwd wordt, daar heeft iedereen een verschrikkelijke hekel aan en dat levert uiteindelijk enkel op de korte termijn iets op. Verkoop moet adviserend zijn, dienend voor de klant.

Kennis

De kennis die tot jouw beschikking staat komt onder andere voort uit de volgende trainingen en opleidingen:

    • NIMA-A en NIMA-B Generieke Marketing
    • SEO voor tekstschrijvers (SEOguru, 2012)
    • Schrijven voor het web (René Greve, 2013)
    • SEO update training (SEOguru, 2014)
    • Master Online Overtuigen (ConsumPsy, 2014)

Wat heb jij hieraan?

Wat is het belang van mijn geschiedenis mijn huidige vak?  Oftewel: wat heb jij eraan? Allereerst weet je waar mijn interesses en kennis liggen. Verder weet je dat ik kan verkopen. Overigens heb ik net zo’n hekel aan de ‘typische verkopers’ als jij waarschijnlijk hebt. Verkopen doe je naar mijn mening niet door iemand iets te willen verkopen. Verkopen doe je wat mij betreft door te luisteren naar de behoefte van iemand en daarop in te spelen. En dat kan online ook. Tijdens de Master Online Overtuigen heb ik geleerd op behoeftes van online bezoekers in te spelen.

Ook inspelen op de behoeftes van je websitebezoekers?

Van werknemer naar ondernemer

Eigenlijk wist ik al jaren dat ik ooit ondernemer zou worden. Uiteindelijk ben ik in 2012 begonnen met Letterzaken, om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen de grote bedrijven te verslaan op internet. Of het de grote ondernemingen in ieder geval wat moeilijker te maken. Dankzij internet hebben de kleinere ondernemers namelijk meer kansen om de grote concurrenten te verslaan. En ik help ze daar graag bij.

Wil jij weten wat ik voor je kan doen? Kies de discipline waarin je geïnteresseerd bent.