Over Optimus Online

Ik geloof dat het internet kansen biedt voor iedereen. Lokale bedrijven en middelgrote ondernemingen kunnen op internet de concurrentie met grote (inter)nationale ondernemingen aan. Ook jouw onderneming kan profiteren van de kansen die er liggen. Dienstverlenende organisaties in Nederland aan goede posities in de zoekmachines helpen en hun websitebezoekers makkelijker omzetten in klanten, daar startte ik Letterzaken voor.

Online marketing zonder nonsens

Ben jij ervan overtuigd dat je meer omzet uit jouw website kunt halen? Wil je iets doen met zoekmachine-optimalisatie, je conversie verhogen of wil je ondersteuning op gebied van de teksten voor je website? Vind je het moeilijk alle grote beloftes te geloven, die sommige bureaus maken? Terecht, er worden veel beloftes gemaakt waar je zo je vraagtekens bij mag zetten. Daarom ben ik in 2012 met Letterzaken begonnen, dat in 2020 SEO-bureau Optimus Online werd: om online marketing zonder nonsens te bieden.

Waarom Optimus Online?

Jij wilt weten waar je aan toe bent. Geen onzin, geen gebakken lucht. Een nuchtere benadering van zowel SEO als conversie. Geen loze beloftes, gebaseerd op trucjes die niet (meer) werken of jou enkel op korte termijn helpen. Online marketing hoort een duurzame strategie te zijn in een goede samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Ik word blij wanneer jouw website je wat oplevert. Meer bezoekers naar je website, meer conversie en uiteindelijk meer omzet. In nauwe samenwerking met jou zorgen voor een website die jou wat oplevert, fantastisch werk! En de reacties van mijn klanten maken mij nog blijer :-)

 Nathan Veenstra van Optimus Online.Nathan Veenstra

Ik ben Nathan Veenstra, de man achter Optimus Online. Ik heb altijd een zwak gehad voor de underdog. Mede daarom word ik blij van het helpen van kleine of middelgrote ondernemingen om de strijd aan te gaan met de grote concurrenten. Dankzij internet zijn de kansen voor MKB een heel stuk groter geworden. Door de inzet van online marketing kunnen de underdogs weer een goede strijd met de grote concurrenten aangaan. Hoe Optimus Online is ontstaan en zich heeft ontwikkeld heb ik verwoord in ‘Optimus Online in het kort’.

Geïnteresseerd waar ik mijn kennis en kunde vandaan haal? Daar gaat de pagina ‘Werk en opleiding over.

   

Hoe ga ik te werk?

Het is vrij simpel wat mij betreft: ik behandel een ander zoals ik zelf behandeld zou willen worden. Dat is het uitgangspunt. Dat wil niet zeggen dat ik perfect ben. Ik ben ook een mens en kan dus fouten maken. Gelukkig maar, want van fouten leer je het meest. Dus word ik ook graag gewezen op steken die ik laat vallen. Je mag mij dus altijd op dingen aanspreken, sterker nog: dat verwacht ik en dat is dus zelfs een eis voor samenwerking. Nou ja, soort van dan hè? ;-)

Past dit bij je en wil je een mogelijke samenwerking bespreken?