De 10 meest gelezen blogs van 2015 op letterzaken.nl

Meest gelezen blogs in 2015

Hier zat je op te wachten! Want wat is een jaarafsluiting zonder terugblik, zonder lijstjes, zonder hip doen? Toch? ;-)

Ach, toch leuk om te weten wat er populair is geweest het afgelopen jaar, nietwaar? Dus niet omdat het moet, maar omdat het kan, zal ik maar zeggen. Ik ben even in de statistieken gedoken en heb de artikelen uit 2015 opgezocht die het meest gelezen zijn. Ik heb ze even voor je op een rijtje gezet, zodat jij kunt zien welke je wellicht gemist hebt. Een heuse top 10 van 2015!

  1. Zoekwoorden-onderzoek: een praktische handleiding: eigenlijk al een oud artikel, maar in de zomer van 2015 volledig herschreven, geactualiseerd en opnieuw gepubliceerd.
  2. SEO-misverstanden: de meta-omschrijving: omdat veel mensen kennelijk nog denken dat de meta-omschrijving enige invloed heeft op je vindbaarheid. Als jij dat ook nog denkt, lees het artikel dan nu.
  3. SEO-teksten? Weg ermee! ik ben er wel een beetje klaar mee, met die SEO-teksten. Ja echt.
  4. Is jouw webdesigner ook een oplichter? Niet iedereen was er blij mee dat ik webdesigners oplichters noemde. Maar het voelt wel zo als je zo’n webdesigner hebt als die ik in het artikel beschrijf.
  5. Apple Maps Connect nu in Nederland: wat mij betreft ondergewaardeerd, want digitale (spraak)assistenten als Siri worden steeds belangrijker. En Apple Maps Connect is daar belangrijk in.
  6. SEO-technieken: black hat, grey hat, white hat: niet alleen veelgelezen, ook veel op gereageerd. En heel relevant.
  7. Verbeter zelf je lokale vindbaarheid in Google: een praktische aanpak om zelf de vindbaarheid van je bedrijf in de lokale resultaten van Google te verbeteren.
  8. Blogs schrijven is zó 2014, dicteer je blogs! Want waarom op een toetsenbord rammen als je dat niet leuk vindt en het gewoon voor je uitgetypt wordt? Gratis. Ja echt, GRATIS.
  9. Je website is GEEN online visitekaartje: omdat het niet zo is. Niet mee eens? Weerleg mijn betoog gerust als je het aandurft :-)
  10. Het grote misverstand over Google PageRank: er wordt gezegd dat de PageRank dood is. Niets is echter minder waar en dat lees je dus in dit artikel.

 

Alle blogs van 2015 staan hier nog eens voor je op een rijtje:

Januari

Februari

Maart

April

Mei

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

December

Zo even terugkijkend, zie ik dat ik minder heb geblogd dan ik zelf voor ogen had. Mijn streven is om wekelijks een nieuw blog te publiceren. Dus voor 2016….

Welk blog vond jij het meest waardevol? 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.