De 5 meest gelezen blogs op letterzaken.nl in 2017 - plus een overzicht van alle blogs uit 2017

De meest gelezen artikelen van 2017 op letterzaken.nl

Het afgelopen jaar heb ik 44 artikelen gepubliceerd op letterzaken.nl. Omdat ik wekelijks iets wil publiceren hadden het er eigenlijk nu 51 moeten zijn. Begin dit jaar kwam ik er gewoon niet toe, terwijl ik in de drukte aan het eind van 2017 zelfs 2 artikelen heb geschreven… Hoe dan?

Stok achter de deur

Dit jaar begon ik met mijn wekelijkse mails met tips en blogs. Omdat er wekelijks een e-mail uit gaat, heb ik ook een stok achter de deur om wekelijks een vers blog voor jou te publiceren. Aan inspiratie ontbreekt het niet hoor. Een goed blog schrijven kost me alleen wel behoorlijk veel tijd. Ik doe namelijk altijd onderzoek om beweringen te onderbouwen, moet er afbeeldingen bij regelen en ben zo al gauw 3 uur bezig met 1 blog. Of langer…

Afijn, de meest gelezen artikelen

De meest gelezen artikelen uit 2017 zijn:

  1. Keyboost van iPower: hoe werkt het en wat is het risico?
  2. Nee, een ‘Google gecertificeerd SEO-bedrijf’ bestaat niet
  3. Telefoontje over een vermelding in de gemeentegids? Let goed op!
  4. Hoe ziet een goede homepagina eruit? 7 tips voor een succesvolle website
  5. Nu bij 2 recensies al vermelding van sterren in Google: aan de slag met jouw recensies!

Lees ze zelf om te ontdekken waarom dit de populairste blogs van 2017 waren. Als je ze nog niet gelezen had natuurlijk ;-)

Alle blogs van 2017 op een rijtje

Wil je zeker weten dat je niet nog een voor jou interessant artikel hebt gemist? Loop dan even door alle blogs van 2017, ik zet ze even netjes op een rijtje voor je:

Doe er je voordeel mee, er staat vast het een en ander tussen wat jij kunt toepassen voor jouw website en/of SEO-strategie. Of anderszins voor jouw onderneming.

En voel je vrij om reacties of vragen onder mijn artikelen te plaatsen :-)

Website | + berichten

Of je SEO nu interessant vindt of er helemaal geen interesse in hebt, als je een website hebt, heb je er nu eenmaal mee te maken. Juist omdat ik het leuk vind, schijf ik er graag en vaak over en uit reacties blijkt dat het zelfs mensen met een aversie tegen zoekmachine-optimalisatie helpt.

Begonnen in 2012 met het idee webteksten te schrijven, ben ik me steeds verder gaan verdiepen in SEO en het daarmee verbonden CRO (conversie-optimalisatie). In al mijn artikelen help ik je jouw website te verbeteren om er zo meer omzet uit te halen. Wedden dat je het nog leuk gaat vinden ook?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.